joi, 12 aprilie 2012

Degetele de pui la cuptor

Ingrediente:
  • jumatate piept de pui fara piele si os
  • 1 ou
  • 4 linguri apa minerala
  • sare
  • piper
  • faina alba
  • pesmet
  • 1 lingura unt
Mod de preparare:
Pieptul de pui il spalam si il stergem cu un servet.
Taiem fasiute pe lung,subtirele.
Le batem foarte putin cu ciocanul de snitele si le condimentam,pe ambele parti,cu sare si piper.
Oul il batem cu un praf de sare si un praf de piper.
Adaugam apa minerala,apoi faina,in ploaie.
Amestecam bine sa nu fie cocoloase,si faceti un aluat putin mai gros ca la clatite.
Intr-un bol punem putin pesmet.
Luam o tava si o tapetam cu hartie de copt.
Trecem fasiile de pui prin amestecul de ou,apoi prin pesmet si le asezam in tava.

Asa procedam pana le terminam pe toate de facut.
Intre ele punem bucatele de unt.
Dam tava in cuptorul incins.
Lasam degetelele pana prind o culoare usor aurie,apoi le intoarcem pe partea cealalta,sa prinda aceeasi culoare.
Cand sunt gata le soateti,le lasati putin sa se raceasca si serviti.
Sa aveti pofta!!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu