Ingrediente:
- 13-14 ciuperci mai mari
- 250 gr carne tocata amestec
- 1 ceapa
- 1 morcov mic
- 1/2 ardei kapia
- 3 crengute marar verde
- 2 crengute patrunjel verde
- sare
- piper
- 2 linguri ulei
- 1 lingura rasa pasta de tomate
- 3-4 linguri cascaval ras
Spalam ciupercile, indepartam cozile, le lasam la scurs cu gura in jos pe un prosop curat, apoi le presaram cu sare.
Curatam ceapa, o tocam marunt, morcovul il decojim si il facem cubulete mici.
Ardeiul kapia il taiem bucatele, iar cozile ciupercilor le tocam.
Intr-o tigaie incingem uleiul, adaugam legumele si le innabusim 3-4 minute.
Incorporam carnea tocata, amestecam bine sa nu se formeze cocoloase, apoi turnam 1/2 cana cu apa.
Condimentam cu sare, piper si lasam sa scada la foc potrivit.
Cand este gata, punem pasta de tomate, mai lasam 1 minut pe foc, apoi tragem tigaia deoparte, adaugam mararul si patrunjelul verde, tocate marunt.
Tapetam cu hartie de copt o tava, asezam ciupercile si cu o lingurita punem umplutura.
Deasupra presaram cascaval ras.
Introducem ciupercutele in cuptorul incins. Reglam o temperatura potrivita si le lasam pana se rumenesc deasupra, dar totodata incercam si ciupercile cu o fruculita sa vedem daca sunt bine patrunse.
Le scoatem cand sunt gata, le lasam putin la racorit si sunt gata de servit! Sa aveti pofta!
Mie imi plac!!!
RăspundețiȘtergereMa bucur sa aud asta. Pup!
ȘtergereArata absolut delicioooooosssss!! Vin si eu la masa :D Pupici
RăspundețiȘtergereTe astept...Pupici Dey!
Ștergere