Ingrediente:
- 2 ardei galbeni
- 1 piept de pui dezosat nu foarte mare
- sare
- piper cu lamaie
- pudra de curcuma
- oregano
- pudra de usturoi
- 1 lingura ulei de masline
- 6 felii cascaval
- 1 rosie galbena mare
- 1 ciabatta
- sos cheddar
Mod de preparare:
Ardeii ii puneti la copt.
Copti, ii puneti intr-un vas, ii acoperiti, lasati sa se inmoaie coaja.
Ii decojiti, le scoateti semintele, cotoarele si rupeti fasii.
Pieptul de pui il spalati, il stergeti cu niste servetele.
Il taiati felii cat palma, il condimentati cu sare, piper, oregano, usturoi, pudra de curcuma si uleiul de masline.
Amestecati totul bine, lasati jumatate de ora sa stea pieptul in condimente.
Incingeti o tigaie grill, rumeniti puiul pe ambele parti.
Il scoateti pe un tocator, il taiati fasii.
Rosia spalata, o taiati felii pe rotund, presarati putina sare.
Luati ciabatta, indepartati capetele si o taiati in 3, apoi fiecare bucata o taiati in jumatate pe lungime.
Puneti baza ciabattei jos, apoi asezati cate o felie de cascaval si 1-2 felii de rosie, depinde cat sunt de mari.
Asezati bucati de pui, turnati putin sos cheddar.
Peste sos puneti fasii de ardei copt, inca o felie de cascaval si capacul de la ciabatta.
Va ies 3 sandwichuri consistente! Apasati usor si serviti.
Sunt o bunatate de nedescris!
Pofta buna!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu