- 20 ciuperci proaspete (de preferabil mai micute daca gasiti)
- 1 cana apa minerala
- 1 lingurita sare
- un praf de piper
- 1 lingurita marar uscat
- jumatate lingurita patrunjel uscat
- faina alba
- 1 canita ulei
Curatam ciupercile de pielita si le spalam, apoi le taiem pe jumatate (daca sunt micute le lasati intregi).
Intr-un bol punem apa minerala, apoi incepem sa turnam faina pana obtinem un aluat mai grosut decat la clatite (sa fie vreo 6-7 linguri cu varf).
Condimentam cu sare si piper, apoi cu patrunjelul si mararul uscat.
Amestecam bine compozitia pentru a incorpora toate ingredientele.
Uleiul il punem intr-o tigaie la incins.
Dam ciupercutele prin amestecul cu faina si le punem la prajit.
Le lasam sa se racoreasca apoi putem servi.
Pofta buna!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu