sâmbătă, 17 martie 2012

Pulpe de pui cu rosii la cuptor

Ingrediente:
  • 3 pulpe de pui
  • 2 rosii
  • 2 cepe verzi
  • 3,4 catei de usturoi
  • sare
  • piper
  • boia de ardei dulce
  • 3 linguri ulei
Mod de preparare:
Pulpele de pui le spalam bine si le indepartam tot puful ce este pe ele.
Le tamponam cu niste servete de bucatarie si le taiem in doua(le puteti lasa si intregi).
Rosiile le decojim si le taiem cubulete.
Ceapa o curatam,o spalam si o tocam.
Usturoiul il curatam,il spalam si il tocam marunt.
Luam o tava de aragaz si punem hartie de copt in ea,adaugam uleiul in tava apoi punem pulpele si le tavalim pe ambele parti prin ulei.
Le condimentam cu sare,piper si boia de ardei dulce,apoi punem ceapa,rosiile si usturoiul,tocate.
Punem si jumatate de cana de apa.
Acoperim tava cu staniol si il gaurim din loc in loc cu furculita.
O dam in cuptorul incins ,la o temperatura potrivita.
Incercam pulpele si cand suntem bine patrunse,indepartam staniolul si le mai lasam circa 10 minute.
Scoatem tava din cuptor si servim pulpitele!!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu