joi, 23 februarie 2012

Cartofi noi cu marar la cuptor

Ingrediente:
  • 1 kg cartofi noi(de preferabil mai mici)
  • 3-4 cepe verzi
  • marar verde
  • sare
  • piper
  • boia de ardei
  • 3 linguri ulei
Mod de preparare:
Cartofii ii spalam si le radem coaja.
Ii taiem in 3 sau in 4 (daca sunt micuti ii lasati intregi).
Ceapa verde o curatam o spalam si o taiem rondele.
Mararul verde ii indepartam cozile, il spalam si il tocam marunt.
Intr-un bol adaugam uleiul, sare, piper si boia de ardei.
Asezam cartofii intr-o tava in care punem niste hartie de copt.
Peste turnam amestecul de condimente .
Amestecam cu mainile, bine, cartofii cu amestecul de condimente.
Deasupra punem ceapa verde si mararul.
Punem putina apa si dam tava in cuptorul incins.

Ii mai verificam din cand in cand si ii intoarcem o data pe partea cealalta.
Lasam cartofii la o temperatura potrivita, 180-190 de grade, pana sunt facuti.
Ii scoatem, ii lasam putin la racorit apoi servim.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu