- 350 gr branza de vaci cremoasa
- 150 gr mascarpone
- 150 gr de paste(de orice tip)
- 3 oua
- 5 lingrui zahar
- 1 esenta vanilie
- 1 lingura praf crema de vanilie Dr.Oetker
- 2 lingurite coaja de portocala rasa
Cand da in clocot punem pastele si le fierbem circa 8-10 minute.
Ouale le batem spuma impreuna cu zaharul.
Adaugam mascarponele peste ouale batute si il incorporam.
Branza de vaci o sfaramam cu degetele si o adaugam in compozitia de mai sus.
Apoi punem crema de vanilie, esenta si coaja de portocala rasa.
Le amestecam usor cu o lingura.
Pastele fierte le scurgem de apa si le lasam 3-4 minute sa se racoreasca.
Le amestecam apoi cu crema de branza.
Luam o tava rotunda(sau alta forma ,nu conteaza)si o tapetati cu hartie de copt.
Turnati compozitia in ea si o dati in cuptorul incins.
Reglati o temperatura potrivita si lasati-o pana prinde o culoare usor aurie deasupra,cam 40 de minute.
Cand e gata,o lasam putin la racorit si putem sa servim!!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu