joi, 9 februarie 2012

Rulouri de pui cu branza topita

Ingrediente:
  • 1 piept de pui
  • 6 felii branza topita
  • 6 felii pastrama
  • sare
  • piper
  • 200 ml suc de rosii
  • 2-3 linguri ulei
  • 1 lingura unt
  • patrunjel verde
Mod de preparare:
Pieptul de pui (fara piele si os) se spala bine.
Se taie in 6 bucati.
Se bat cu ciocanul de snitele,dar nu foarte tare ca sa faramati pieptul.
Le condimentati pe ambele parti cu sare si piper.
Asezati pe fiecare bucata cate o feliuta pastrama si o felie branza topita.

Rulati sau impachetati si prindeti cu scobitori.
Ungeti o tava cu putin ulei si asezati rulourile in ea.
Sucul de rosii il amestecati cu 4-5 linguri apa si il turnati peste rulouri.
Untul il taiati bucati mici si ii dati drumul printe rulouri.

Acoperiti tava cu staniol si bagati-o in cuptor,la o temperatura potrivita.
Cand sunt aproape gata rulourile,scoateti staniolul si mai lasati cam 5 minute in cuptor,la foc mai mare.
Apoi le scoateti si le presarati cu patrunjel verde.
Pofta buna!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu