joi, 9 februarie 2012

Tocanita de pui cu kapia

Ingrediente:
  • 2 pulpe de pui
  • 300 gr rosii decojite in sos tomat
  • 1 ceapa
  • 4-5 ardei kapia in otet
  • 3 catei usturoi
  • sare
  • piper
  • ulei
Mod de preparare:
Pulpele de pui se spala si se taie in doua.
Se pun intr-o oala mai mica,la fiert ,circa 20 de minute.
Presaram peste ele putina sare si piper.
Ceapa o curatam ,o spalam si o tocam marunt.
Ardeiul kapia se trece printr-un jet de apa rece(daca sunt prea otetiti)si se taie patratele mai mari.
Rosiile le taiem bucatele.
Intr-o tigaie punem putin ulei la incins.
Adaugam ceapa si o canita de apa.
Lasam cam 5 minute ceapa la inmuiat,apoi punem rosiile si ardeiul kapia.
Dupa ce puiul a fiert ,il adaugam in acest sos.
Curatam si usturoiul si il pisam apoi il punem peste pui.
Mai condimentam cu sare si piper,dupa gust.
Lasam cam 5 minute sa fiarba tocanita,acoperita cu un capac.
Apoi oprim aragazul si servim!!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu